© 2017 by Oakenzo  

T 06 - 23 26 99 10

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean

WERKWIJZE

Er zijn verschillende manieren waarop het ontwerptraject bij Oakenzo werkt.

 

Meestal heeft de klant al een idee wat hij mooi vindt en heeft hier zelfs al wat voorbeelden van. Graag ontvangen we deze wensen en een foto van de ruimte waar het meubel zou komen te staan. Aan de hand hiervan kunnen wij een vrijblijvende globale offerte maken. 

Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt er ook voor kiezen een exclusieve ontwerpschets te laten maken. Hierin maken wij een eerste ontwerp en voegen wij voorbeelden toe van bijvoorbeeld het materiaalgebruik. Voor een ontwerpschets wordt, afhankelijk van de wensen, tussen de 2 en 4 uur in rekening gebracht.

Een andere mogelijkheid is om een afspraak met ons maken. 

We zullen dan bij u langskomen en door middel van een persoonlijk gesprek uw wensen, de rest van het interieur en de uitstraling van het huis bekijken. Daarnaast zullen we de ruimte exact opmeten zodat er een 3D tekening gemaakt kan worden. Deze zal een duidelijk beeld geven van uw toekomstige meubel.

De ontwerpprijzen zijn afhankelijk van de complexiteit van het meubel. De tijd voor het ontwerptraject ligt bij meubels tussen de 3 uur tot 7 uur. Bij interieur- en keukenontwerpen is dit tussen de 5 en 15 uur. Hiervan kunnen we u vooraf een exactere inschatting geven.

 

Het ontwerp word uiteraard geheel met u doorgenomen en waar nodig aangepast aan uw wensen. Zodra u helemaal tevreden bent over het ontwerp zullen we de tijdsplanning doornemen en kunnen we aan het maken van uw persoonlijke meubel beginnen.

 

De klant is altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de werkplaats. Wij vinden het leuk om het proces van een meubel te laten zien.

Ook kunt u hier op onze website onder het “kopje” Blog, de projecten volgen waar we mee bezig zijn.

 

Wie weet staat uw meubel hier over een tijdje ook tussen!